Nu öppnar vi Smedenskolans restaurang igen!

Välkomna att boka bord!

Meny för v.3:

Onsdag

Förrätt: Arancini med parmesanmajonnäs
Varmrätt 1: Ricottagnocchi med tomatsås och mozzarella
Varmrätt 2: Helstekt fläskfilé serveras med grönkål och svartrot
Dessert: Äppelmunk

Torsdag

Förrätt: Rödbetstartar
Varmrätt 1: Pocherad Lax med gräslökshollandaise, haricoverts och krutonger
Varmrätt 2: Klassisk Wallenbergare serveras med ärtor, brynt smör, potatispure samt lingon
Dessert: Hallon Pannacotta

Fredag

Förrätt: Parmachips med pepparotscremè och granatäpple
Varmrätt 1: Bakad torsk med rostad broccoli samt parmesanskum
Varmrätt 2: Fläskschnitzel serveras med rostad potatis, sockerärtor, kapris och vitlökssmör
Dessert: Chokladfondant med mjölkchokladglass och chokladkola

För att boka bord, kontakta 0240-66 02 35. Välkomna önskar elever och lärare!

Fler artiklar


  • Esteternas och SA-medieelevernas filmpremiär och vernissage
    Läs mer

  • NA23 på fältvecka till det vackra Öland
    Läs mer

  • Vinnare i tävlingen Klimatdetektiverna
    Läs mer

  • Esteterna och SA-medieeleverna presenterar sina gymnasiearbeten
    Läs mer

  • Mer än 1000 personer såg kulturskolans dansföreställning ”Copacabana ta mig hem!”.
    Läs mer

  • Anbudsförsäljning VW Caddy skåp diesel 2007
    Läs mer

  • Estetiska programmets elever på en internationell filmworkshop i Irland
    Läs mer

  • Nu kan du söka till höstens yrkesutbildningar på komvux!
    Läs mer

  • VBU har blivit godkänd som IB-skola!
    Läs mer

  • Årets Ludvikaprofil 2023 - Carina Karlsson Flink!
    Läs mer