Nu öppnar vi Smedenskolans restaurang igen!

Välkomna att boka bord!

Meny för v.3:

Onsdag

Förrätt: Arancini med parmesanmajonnäs
Varmrätt 1: Ricottagnocchi med tomatsås och mozzarella
Varmrätt 2: Helstekt fläskfilé serveras med grönkål och svartrot
Dessert: Äppelmunk

Torsdag

Förrätt: Rödbetstartar
Varmrätt 1: Pocherad Lax med gräslökshollandaise, haricoverts och krutonger
Varmrätt 2: Klassisk Wallenbergare serveras med ärtor, brynt smör, potatispure samt lingon
Dessert: Hallon Pannacotta

Fredag

Förrätt: Parmachips med pepparotscremè och granatäpple
Varmrätt 1: Bakad torsk med rostad broccoli samt parmesanskum
Varmrätt 2: Fläskschnitzel serveras med rostad potatis, sockerärtor, kapris och vitlökssmör
Dessert: Chokladfondant med mjölkchokladglass och chokladkola

För att boka bord, kontakta 0240-66 02 35. Välkomna önskar elever och lärare!

Fler artiklar


  • Idrottslektion med issäkerhet och isfiske
    Läs mer

  • Besök hos Hitachi High Voltage Breakers ⚡🔧
    Läs mer

  • Kulturskolan gratulerar Adrian Fremén och Oliver Månsson som har fått stipendium från Stiftelsen Wikström medan Oscar Halkonen har fått Erik Nordströms minnespris
    Läs mer

  • VBU har blivit recertifierade för att Examinera mot Diplomerad Gymnasieekonom
    Läs mer

  • Maja Alander från SA-medieprogrammet kammade hem priset för bästa klipp på SM i kortfilm!
    Läs mer

  • VBU:s delårsrapport som pod!
    Läs mer

  • Blåskonsert i Cassels: lördag den 16 november, kl.16.00.
    Läs mer

  • Kom ihåg - Gymnasiemässa och Öppet hus 2024!
    Läs mer

  • Succé för Västerbergslagens barnfilmfestival: mer än 3000 barn från Ludvika och Smedjebacken tittade på filmer gjorda av barn från hela Sverige!
    Läs mer

  • Grattis Maria Enetjärn Lundin till Ludvika kommuns integrationspris!
    Läs mer