Arbeta på VBU

Varmt välkommen att bli en del av oss på VBU! Personalen är vår viktigaste resurs.

Vision

VBU ska vara det första alternativet vid valet till gymnasiet, vuxenutbildningen eller yrkeshögskolan för de personer som är bosatta i Ludvika och Smedjebacken.

Om arbetsplatsen

Vi erbjuder dig en arbetsplats med kompetenta kollegor och ett gott ledarskap. Vi drivs av att förbättra, utveckla och använda oss av vår yrkesskicklighet. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för våra elever genom hög kvalitet, delaktighet, trygghet, samarbete, tydlighet och respekt.

Ansökan

Vill du arbeta tillsammans med oss? Ansök gärna redan idag via några av våra lediga tjänster eller genom att skicka in en intresseanmälan.

Lediga tjänster

Varmt välkommen att söka någon av våra lediga tjänster, som du hittar via knappen här nedan. Förhoppningsvis är du den som är rätt för uppdraget!

Intresseanmälan

Om det för tillfället inte finns något ledigt jobb som passar dig men du tror att du har den kompetens vi söker kan du skicka in en intresseanmälan. Då kan vi kontakta dig om din profil matchar någon kommande ledig tjänst. Men fortsätt gärna håll utkik bland våra utlysta tjänster så att du inte missar något!

Kontakt

Välkommen att kontakta oss på telefon 0240- 865 00 alternativt info@vbu.ludvika.se

Västerbergslagens utbildningsförbund (VBU) bildades år 1994 och är landets äldsta kommunala utbildningsförbund som organiserar gymnasieskola. VBU har två medlemmar tillika ägare av förbundet - Ludvika och Smedjebackens kommun. Vi har idag ca 3000 studerande och drygt 250 anställda.