Ansökan och utbildningsstarter

Till våra yrkesutbildningar (ej aktivitetsledarutbildningen och fastighetsskötarutbildningen) så har vi behörighetskravet att du ska ha betyg i svenska eller svenska som andraspråk på grundläggande nivå, eller motsvarande kunskaper.

Ansökningsperioder

Fastighetsskötare, lärlingsutbildning, har start 13 februari 2023. Ansökningsperiod är 28 november - 16 januari.

Utemiljöer, kombinationsutbildning SFI/lärlingsutbildning yrkeskurser, har start 27 mars. Ansökningsperiod 9 januari fram till den 17 februari .

Omvårdnadsassistent, kombinationsutbildning SFI/yrkeskurs, har start 20 februari 2023. Ansökningsperiod 2-13 januari 2023.

CNC och Svetsutbildning kan du söka till när som helst på året. Antagning görs när vi får en ledig plats, med möjlig start vid 4 tillfällen per år, augusti, oktober, januari och mars.

Vård- och omsorgsutbildning och Byggutbildning hade start 9 januari 2023. Ny ansökningsperiod kommer att vara i april/maj för start i augusti 2023. Vi uppdaterar med datum så snart det är bestämt.

Restaurangutbildning och Lärlingsutbildning aktivitetsledare har start i augusti 2023. Ansökningsperiod i april/maj, datum ännu inte bestämt.

Lärlingsutbildning Barnskötare startade16 januari 2023. Ny start ännu inte planerad.


Ansökan

Information om hur vi hanterar dina personuppgifter hittar du här.

Blir du antagen till en yrkesutbildning men inte kommer till utbildningens start och inte heller kontaktat administratör så görs ett avbrott.