Webbaserad truckförarutbildning

Begreppet modern pedagogik har fått en ny innebörd. eTruck flyttar fram truckutbildningen längre än vad som gjorts på tio år. Kursen motsvarar morgondagens krav, den är helt internetbaserad (ingen bok krävs) och kraftfullare än någonsin. Du står inför en ny upplevelse.

Alltid med fokus på trucksäkerhet och truckekonomi.

Vi vet vad som krävs. Med eTruck får du truckförare som inte bara kan, utan förstår.
För att svara mot dagens krav måste truckundervisning inte bara effektiviseras – den måste få ett ännu tydligare fokus på säkerhet och ekonomi. Med vårt synsätt blir effekten tydlig. Och hur mycket sparas inte av en olycka som aldrig hände, en skada som aldrig uppstod?

Storytelling när det är som bäst ger kunskap som sitter.

All forskning visar att berättande engagerar. Här blandas det dessutom med fördjupande faktagenomgångar och övningsuppgifter. All text berättas av speaker – bra för de med lässvårigheter och den som är osäker på svenska.
Tillsammans ger det riktig kunskap som sitter.

Effektivare utbildning och mindre frånvaro

eTruck skär ner kostnaden för truckutbildning, samtidigt som det ger en mer individanpassad kurs. Eleven kan använda tider när arbetsbelastningen är låg och utnyttja också kortare pass effektivt. Det ger bättre utbildning samtidigt som frånvaron minskar.

Bild på olika enheter

Plattformsoberoende frihet. Utbilda när och var som helst.

eTruck fungerar lika smidigt på surfplattor som på datorer. Den nya generationen truckelever är redan van vid att studera på egna villkor och vill kunna göra sin utbildning när och var det passar dem. Oavsett plattform. De är helt förberedda för eTruck.
Välkommen du också!

Truckinstruktören får full kontroll på rätt kunskap.

Bild från e-tjänsten eTruck

Som instruktör kan du följa elevernas resultat online – snabbt och översiktligt. Det gäller lika mycket för små eller stora elevgrupper, geografiskt spridda grupper eller grupper med olika förkunskaper. Du ser direkt om och när en elev behöver hjälp, och du kan ge stöd precis när det behövs.

 

Den svenska kursen finns också på engelska.

En del truckelever föredrar engelska framför svenska – det kan handla om nyanlända invandrare eller tillfällig utländsk arbetskraft som ändå behöver utbildning. För de här grupperna finns eTruck i sin svenska version – baserad på svensk truckläroplan och svenska lagar – fast på engelska. Allt du behöver göra som instruktör är att välja. Wonderful news, right!

Systemkrav

eTruck lämpar sig bäst för skärmar med en upplösning på minst 1024x768 pixlar. eTruck nås via en webbläsare och de som för närvarande stöds är de senaste versionerna av Microsoft Edge, Google Chrome, Safari och Firefox. För mobil åtkomst stöds även de senaste versionerna av inbyggda webbläsare för mobila enheter som använder iOS respektive Android.

Internet Explorer bör inte användas för eTruck, då denna webbläsare inte fungerar ihop med eTruck.

Jag vill veta mer om eTruck!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om eTruck