Restaurang & livsmedel

Det här är utbildningen för dig som vill arbeta inom restaurangbranschen eller med livsmedel.

Kurser

  • Hygien, 100 poäng
  • Livsmedels- och näringskunskap, 100 poäng
  • Matlagning 1, 100 poäng
  • Matlagning 2, 200 poäng
  • Matlagning 3, 200 poäng
  • Matlagning 4, 200 poäng
  • Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, 100 poäng
  • Specialkoster, 100 poäng
  • Mat och dryck i kombination, 100 poäng
  • Servering 1, 100 poäng
  • Service och bemötande 1, 100 poäng

Behörighetskrav

Svenska på grundläggande nivå (SAS) eller motsvarande kunskaper.

Kurskostnad

Läromedel

Lokal

Smeden i Smedjebacken

Ansökan

Information om utbildningsstart, ansökningsperiod och ansökningsblankett hittar du här.

Studiestöd

Kontakta CSN 0771-27 60 00 för information om studiemedel.



Medfinansieras av EU

Du får grundläggande och fördjupade kunskaper i matlagning, hygien och näringslära, service och bemötande. För dig som har lång arbetslivs­erfarenhet finns möjlighet att validera dina kunskaper. Du kan starta utbildningen på din nivå.